Tommi Sarlin

Tommin potretti

Minulla on kokemusta erilaisten psyykkisten ongelmien, kuten mielialahäiriöiden, ahdistuneisuuden, stressin, tunnelukkojen ja vuorovaikutusongelmien hoidosta. Työskentelen lähisuhteissa väkivaltaa kokeneiden ja väkivaltaa käyttäneiden asiakkaiden kanssa. Teen sekä yksilö- että parityötä. Ohjaan terapeuttisia vertaisryhmiä. Työskentelen suomen, ruotsin ja englannin kielillä.

Koultukseltani olen kognitiivinen lyhytterapeutti, teologian maisteri ja hiljaisuuden retriitin ohjaaja. Olen Jyväskylän yliopiston integratiivisen psykoterapian psykoterapeuttikoulutuksessa.

Aikaisempaa työkokemusta minulla on muun muassa kirkon perheneuvonnasta ja lastensuojelusta.Toimin myös kirjailijana, ja viimeisin teos on Ihmisyyden matkamies -henkilökuva (2015) terapeutti Tommy Hellstenistä.

Bloggaan jatkossa parisuhteen teemoista kirkon perheneuvonnan rakkaudenroihu.fi-blogisivustolla. Lisäksi järjestämme yhdessä konserttipianisti Pami Karvosen kanssa Lepää musiikissa -iltoja, joissa yhdistämme tietoisuustaitoharjoituksia ja musiikin keskittynyttä kuuntelua, mikä koetaan yleensä erittain rentouttavana.

Työotettani kuvaa esimerkiksi Daniel J. Siegelin ajatus siitä, että "hyvinvoinnin luominen – henkisessä elämässä, läheisissä ihmissuhteissa, jopa kehossa – on opittava taito."